Ymmärrä slottien säännöt

Slotit eivät suinkaan ole pelkästään onnella toimivia pelejä, vaikkakin onnella on iso osa voittojen saamiseen. Varmin tapa hävitä omat pelimerkit ja lähteä pettyneenä kasinon sivustolta, on valita sellainen peli, jonka sääntöjä ei ymmärretä. Pahimmillaan se tarkoittaa turhauttavia hetkiä pelin parissa, kun oletetaan tietyn ominaisuuden toimivan kyseisessä pelissä, mutta se ei tuokkaan haluttuja voittoja. Valitse aina oma slotti huolella ensin perehtyen sen sääntöihin huolellisesti!Image result for rules

  • Symbolien merkitys

Jokaisessa pelissä on erilaiset symbolit ja niiden merkitykset vaihtelevat paljon. Joissain peleissä päästään ihailemaan upeita luksustuotteita, kuin taas toisissa nautitaan perinteisistä seiskoista, kirsikoista ja timanteista. Jotta tiedetään, mikä lopputulos on paras mahdollinen, tulee ehdottomasti tietää mikä symboli on arvokkain, ja mistä yhdistelmistä saadaan parhaiten voittoja. Lisäksi tulee tietää, mitkä symbolit toimivat jokereina!

  • Pelin toiminta

Kaikki pelit toimivat omalla tavallaan, eivätkä slotit ole poikkeus. Osassa rullat pyörivät, toisissa ne tipahtavat paikoilleen, ja joissain ne voivat vain mystisesti ilmestyä ruudulle. Jotta peliin voidaan oikeasti syventyä, tulee tietää miten se teknisesti toimii.

  • Lisäominaisuudet

Melkein jokaisessa modernissa pelissä on lisäominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta hauskempaa ja ennen kaikkea voitollisempaa. Lisäominaisuuksiin voi kuulua voittojen tuplaaminen, ilmaiskierrokset, minipelit ja esimerkiksi scatter symbolit. Mikäli halutaan nauttia kaikista näistä erinomaisista ominaisuuksista, tulee ensin valita peli sen perusteella, että se sisältää tarvittavat ominaisuudet.

  • Panokset

Pitäisi olla jo itsestään selvää, että panokset vaikuttavat pelin kulkuun. Mitä isommalla panoksella lähdetään liikkeelle, sitä isommista voitoista voidaan nauttia, mutta samalla peliaika jää usein lyhyemmäksi. Pienemmällä panoksella pelaamisesta voi nauttia pidempään, mutta tämä ei silti takaa voittoja ja mahdolliset voitot voivat jäädä pieniksi. Automaattista panostusasetusta ei kannata heti käyttää, vaan panostus pitää sovittaa omaan kukkaroon ja tavoitteisiin sopivaksi.

  • Voittolinjat

Voittolinjat vaikuttavat myöskin siihen, kuinka paljon yksi kierros vie pelimerkkejä. Mitä useampi linja valitaan, sitä enemmän on mahdollisuuksia voittaa, mutta sitä enemmän kierros myös tulee viemään panoksia. Kannattaakin miettiä, mitkä voittolinjat halutaan hyödyntää, ja mihin kaikkeen omalla rahastolla on oikeasti varaa.